Omale bv

(Een link naar deze pagina wordt automatisch toegevoegd)

Dialysekliniek noord

Klant centraal

Dialysekliniek Noord  in Beilen  is een van de eerste projecten van Omale in de private zorg. De klant staat in deze gespecialiseerde kliniek volledig centraal. De benadering is open en persoonlijk. Het huiskamermodel zorgt ervoor dat klanten en medewerkers in een ontspannen sfeer kunnen werken. In de royaal opgezette ruimte is voor iedere klant tv en internet beschikbaar.

Hoog niveau

De visie van Omale en de samenwerkende partners op ondernemen in de gezondheidszorg is dat de kwalitatieve zorg altijd van hoog niveau moet zijn.
Er wordt daarom gewerkt met de allernieuwste dialyseapparatuur en zorgvuldig opgeleide artsen en verpleegkundigen. Dialysekliniek Noord kent vanaf de start een ruim voldoende bezetting zodat de kliniek ook in het eerste jaar economisch gezien een positief resultaat kent. De periode van planvorming tot oplevering bedroeg 9 maanden.

Inmiddels is DKN al enige jaren operationeel en gebleken is dat zij vanuit het perspectief van patiëntvriendelijkheid, kwaliteit en in financieel  opzicht tot de beste 'performers' van Nederland behoort. Niet onbelangrijk is, dat de tariefstructuur zodanig is, dat daarmee voor de zorgverzekeraars, als betalende partij, een zeer substantiële bezuiniging wordt gerealiseerd.

Dialysekliniek Noord staat door de bijzondere aanpak en het private karakter landelijk zeer in de belangstelling; met verschillende ziekenhuizen worden gesprekken gevoerd over het opzetten van vergelijkbare initiatieven.

Met de Stichting Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch en de Stichting Bernhoven te Oss, alsook de betrokken Maatschap, is - sedert medio 2011 - Dialysecentrum Ravenstein  gerealiseerd.
Ook daar wordt volledig voldaan aan de drie gelden criteria