Omale bv

(Een link naar deze pagina wordt automatisch toegevoegd)

Maatschappelijke betrokkenheid

Omale is niet alleen actief in de zorg, maar probeert ook op andere manieren haar maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Dit doet zij onder andere door:

Alpe d' HuZes 2012
In het kader van de kankerbestrijding heeft Omale een sportieve betrokken wielrenner 'uitgedaagd' niet minder dan 6 keer de Alpe d'Huez te bedwingen. Wij kunnen u meedelen dat het hem is gelukt. Wij hadden niet anders verwacht, hetgeen de verantwoordelijke stichting een bijdrage van Omale ten bate van kankerresearch heeft opgeleverd.

Co-hoofdsponsor handbalvereniging E&O

Omale is samen met Houkes Advocaten en de Pals Groep hoofdsponsor van E&O tijdens het seizoen 2009/2010 geweest. Op deze manier heeft  Omale geprobeerd een bijdrage te leveren aan deze fantastische club en hun strijd om het kampioenschap!

Fundraisingdiner Walk of Life 2009

Samen met Houkes Advocaten heeft Omale een tafel gekocht in het fundraisingdiner voor de Walk of Life 2009 in Groningen. De opbrengst hiervan komt ten goede aan het UMCG Kanker Research Fonds ten behoeve van onderzoek naar kanker bij jongvolwassenen, uitgevoerd in het UMCG.