Omale bv

(Een link naar deze pagina wordt automatisch toegevoegd)

Interim-management

Omale Interim-Management

Alle kennis en ervaring van Omale is ook op interimbasis beschikbaar voor (zorg)instellingen. De aan Omale verbonden deskundigen kunnen op projectbasis worden ingezet op het niveau van Raad van Bestuur, directie en afdelingsmanagement.

Kennis- en ervaringsterreinen zijn onder andere: het verbeteren van de bedrijfsvoering, het efficiënter en doelmatiger maken van de organisatie of onderdelen daarvan, training en advies van hoger- en middenkader, het ontwikkelen van een nieuw zorgaanbod en het realiseren van bouw voor vraaggestuurde zorgprojecten.

Gezonde samenwerking

De mensen van Omale hebben hun sporen verdiend in het bedrijfsleven en in de zorg. De heren Houkes, Dorst en Van Asselt staan tot uw beschikking. Het spreekt voor zich dat u in een dergelijke constellatie als inhurende partij direct profiteert van het netwerk en de kennis van de heren op het betreffende aandachtsgebied.
Wenst u bijvoorbeeld assistentie bij de beantwoording op de vraag of en in hoeverre een 'ZBC initiatief' kansen heeft en zo ja, in welke vorm en met wie de 'turn around' moet worden gedaan, dan lijkt assistentie middels een dergelijke interimopdracht in de rede te liggen. Omale heeft immers extra deskundigheid in het realiseren van een vraaggestuurd zorgaanbod voor een organisatie of organisatieonderdeel. In vrijwel iedere situatie en voor vrijwel iedere ontwikkeling biedt Omale een interim-oplossing.

Vertrouwen en respect voor elkaars kennis en ervaring, is de basis voor alle overeenkomsten. Omale denkt vanuit de klant.